8 Ağustos 2016 Pazartesi

UZAYDAN GÖRÜLEN TEK MİLLETİZ



               Fetö 14- Ağustos ile ilgili tehditler savurup dursun , gönlü vatan sevgisi ile dolu analar , kardeşler , yiğitler karşı duaya başladı bile . Şimdi zaman düşüncelerimizi ve dualarımızı birleştirme vaktidir . Yenikapı Mitinginde milyonlar farklı siyasi görüşe rağmen herşeyin üstündeki ortak değerlerde nasıl birleşilebileceğini gösterdi .

          Akşam sosyal medyada gördüğüm bir fotoğraf karesi çok şey anlatıyordu . Altında iç savaş çıkartmak isterken yanlışlıkla iç barış çıkardılar yazan fotoğrafta bir yanda alnında Türkiye yazan müslüman görünümlü sakallı gençler , diğer yanda yüzünde izlediği görüntüye dikkatini vermiş ciddi ifadesiyle birasını içen vatandaş var. Beraber bir masa etrafında . Bu birleşilen ortak değerlerde gösterilen hoşgörünün en önemli örneklerinden birisidir.

          Eğer bu siyasi ve toplumsal birliğimizi bozmazsak evelallah bize kimse bir şey yapamaz . Sadece İstanbul'da hemen hemen kendi nüfusları kadar ve çok daha fazla aynı sevgi bayrak ve vatan etrafında birleşmiş Yüce TÜRK MİLLETİ'ni ve diğer 80 ilde aynı amaçla toplanmış halkımızı gören Avrupa mesajı aldı . Bizi sadece birbirimize düşürerek yıkabilirler.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder